Kinosaur anbefaler: ugens film i biografen

Guide til film i biografen

Selvom du ikke tjener helt så meget som hverken Emma Stone eller Patty Jenkins, kan det da godt være at der er råd til en biografbillet i weekenden. Hvis det er tilfældet er du kommet til det rigtige sted. Hver fredag giver Kinosaur anbefalinger til ugens film i biografen. Vi udvælger dem du skal se, og dem du ikke skal se, og giver dig nok information til at du selv kan dømme. I denne weekend byder de danske biografer på mere end rigeligt. Kinosaur har udvalgt 4 film.

Den bedste – Baby Driver

Har du stadig ikke fået set Edgar Wrights action-mesterstykke? Nej? Hvorfor hader du actionfilm? Babydriver viser hvor meget man kan få ud af en actionfilm på middelbudget. Den byder på romantik, biljagter, en sindssyg Jamie Fox og så er den gennemsyret af en afsindig musikalitet. Faktisk er hver eneste actionsekvens struktureret til en specifik sang allerede fra manuskript-plan. Hvad venter du egentlig på? Har du brug for mere lokkemad? Så se filmens startscene herunder. Men den gør sig altså bedst i biffen.

Den der får dig til at grine og græde – The Big Sick

Gik din nuværende kone eller mand også i koma lige efter du mødte dem? Nej? Det skete for komikeren Kumail Nanjiani og The Big Sick fortæller historien. Resultatet er en af de bedste romantiske komedier længe. Den er både rørende, men også hylesjov i sin ærlighed. Hvornår har du sidst set en film der viser hvor akavet det er at skulle skide for første gang hos sin nye kæreste? Nåh ja, og så spiller Ray Romano helt fantastisk som svigerfar.

Den for familien – Nabospionen

Du skal møde danmarks nye detektiv: Agathe Christine. Denne danske animationsfilm er humoristisk, flot og fantasifuld. Børnene kan blive fanget af mysteriet om den mystiske nabo og de rutschebane-følelser han giver Agathe Christine i maven. De voksne kan have det sjovt med Søs Egelind som talende Varan og nyde de gode animationer og det fede design. Den bedste børnefilm af ugens film i biografen.

Den skuffende – The Dark Tower

Det kunne have været så godt. Hvis bare filmskaberne havde turdet præsentere Stephen Kings fantasyunivers som den sære og uhyggelig ting det er. I stedet har vi nu en under gennemsnittet young-adult eventyrfilm som udenforstående har glemt så snart sodavandsbægeret er smidt ud. Fans af bøgerne bør lade som om den ikke eksisterer, og alle andre kan kun finde bedre film i biffen. Lad os håbe den danske instruktør Nikolaj Arcel nu har lært hvor stort et røvhul han skal være for at få sin mening igennem i Hollywood. I stedet for at se mere til den, så lad os minde os selv om at Stephen King selv heller ikke ved hvordan han får sine historier vellykket til lærredet med traileren til hans egen Maximum Overdrive.