Patty Jenkins Wonder Woman 2

Patty Jenkins skal instruere Wonder Woman 2 for rekordstor løn

Instruktør Patty Jenkins stod bag box-office succesen Wonder Woman og skal nu også instruere den kommende Wonder Woman 2. Det er Deadline der rapporterer at Jenkins er i de afsluttende forhandlinger om endnu en film i serien. Sidste måned offentliggjorde DC Films, til ingens overraskelse, den kommende efterfølger til Wonder Woman.

Der har længe været rygter om at Jenkins ville vende tilbage som instruktør, men hun var ikke en del af pakken da filmen blev annonceret. Det skyldes efter sigende at Jenkins har krævet en betaling på linje med andre store instruktører. Det er kutyme at en instruktør med en så stor succes i ryggen som Wonder Woman kan se frem til en anseelig lønstigning. Desværre gælder det kun sjældent for kvindelige instruktører, men det laver Jenkins altså nu om på.

Nyheden om Jenkins benhårde lønforhandlinger kommer lige ovenpå at Emma Stone er blevet erklæret den højest betalte skuespillerinde i Hollywood. Stone og Jenkins er fortalere for ligeløn i Hollywood. Det ser nu ud til at de stærke kvinder er ved at rykke status quo.

Det vides endnu ikke hvad Wonder Woman 2 vil handle om, men det er sikkert at stjernen Gal Gadot vender tilbage i titelrollen. Gadot var da også det bedste ved Batman v Superman: Dawn of Justice. Hun kan allerede opleves som Wonder Woman igen i Justice League i de danske biografer den 16. november.

Facebook kommentarer