Stephen King på Netflix: Trailer til Gerald’s Game

0

Ny Trailer til Gerald’s Game

Endnu en dag, endnu en Stephen King filmatisering. Efter The Dark Tower, den premiereaktuelle IT og serien Mr. Mercedes, melder Netflix sig nu også i Stephen King-ringen. Denne gang med en trailer til Gerald’s Game baseret på en roman af den berømte forfatter.

Gerald’s Game følger Jessie Burlingame, spillet af Carla Gugino. Under en sexleg får Jessies mand Gerald, Bruce Greenwood, et hjerteanfald og dør. Det efterlader Jessie forsvarløs og lænket til sengen. Mangel på vand og mad får hende hurtigt til at hallucinere, og stemmer fra hendes fortid begynder at spøge i hendes hoved. Men er det hele virkelig hallucinationer, eller er der noget andet til stede i hytten med Jessie?

Gerald’s Game produceres af Netflix og instrueres af Mike Flannagan. Flannagan er lidt af et gysertalent der står bag de noget undervurderede gysere Oculus, Hush og Ouija: Origin of Evil. Filmen præmis kan nok vække minder om 50 Shades of Grey hos moderne biografgængere, men King tager historien i en langt mørkere og mere bizar retning. Om Flannagan gør det samme med filmen, får vi at se allerede den 29. September på Netflix.

Læs mere på Kinosaur om hvor gode og dårlige Stephen King-filmatiseringer kan være.

Facebook kommentarer