Sasha Lane Hellboy
Copyright The Canadian Press/Chris Young

Fra American Honey til Hellboy

Rebootet af Hellboy er efterhånden ved at have samlet sine helte og skurke. Nu slutter Sasha Lane sig til holdet. Lane imponerede for kort tid siden som Star i American Honey. Nu tager hun så springer over i superhelte-genren med den kommende genstart af serien om den røde superhelt.

The Hollywood Reporter rapporterer at Sasha Lane skal spille den unge kvinde Alice Monaghan. I tegneserierne kidnappes Alice af feer, men reddes af Hellboy. Om det bliver tilfældet i den nye film vides endnu ikke. Indtil videre er det slået fast at David Harbour kendt fra Stranger Things skal spille Hellboy. Derudover har Milla Jovovich rollen som skurken Nimue the Blood queen, mens Ian McShane skal spille den hornede helts mentor Professor Broom.

Det er Neil Marshall, der startede sin karriere med genrefilm som The Descent og Dog Soldiers, der er instruktør på den nye Hellboy film. Han overtager Mike Mignolas tegneserie fra instruktør Guillermo Del Toro der lavede de to første film. Del Toros film har en indædt fanskare der i mange år håbede på en afslutning af instruktørens planlagte trilogi. Det er dermed ret store sko den nye film skal fylde. Indtil videre er det dog en solid rollebesætning der samler sig om den kommende film.

Facebook kommentarer