Sam Rockwell George W. Bush
Copyright David Shankbone

Sam Rockwell castet som Bush-junior i Adam McKay’s Dick Cheney-film

Sam Rockwell skal portrættere ingen ringere end USA’s tidligere præsident i den kommende film Cheney. Det er The Hollywood Reporter der rapporterer at Sam Rockwell har fået rollen som George W. Bush i instruktør Adam McKays kommende portræt af den tidligere vicepræsident Dick Cheney.

Det er Christian Bale der skal spille titelrollen som Dick Cheney. McKays næsten faste samarbejdspartner Steve Carrel, Amy Adams og Bill Pullman er også på rollelisten. Filmen skal efter sigende opridse Cheneys sande historie. Fra hans undgåelse af militærtjeneste i Vietnamkrigen, over rollen som direktør for det famøse firma Halliburton til pladsen som en af de mest betydningsfulde vicepræsidenter i USA’s historie.

Instruktør Adam McKay er måske mest kendt for sine gakkede komedier der bl.a. inkluderer Achorman-filmene, men han skabte også stor opmærksomhed i 2015 med dramakomedien The Big Short om det 21. århundredes store finanskrise.

Om Cheney lander på den sjove eller alvorlige side må fremtiden vise, men med Sam Rockwell som Bush, Christian Bale som Cheney og Steve Carrel som Donald Rumsfeld, er der muligvis lagt i ovnen til en smule satire.

Facebook kommentarer