ny Charlie's Angels
Copyright US Magazine

Twilight Stjerne er en mulighed til ny Charlie’s Angels

Alt gammelt er som bekendt nyt igen. Sådan er det også med TV-serien Charlie’s Angels der nu har en ny biograf-version i støbeskeen. Det kræver selvfølgelig en ny trio af engle, og kilder fortæller at Kristen Stewart er på tale som en af de nye helte i en ny Charlie’s Angels.

Det er Variety der rapporterer at Stewart er et af navnene i overvejelse til en ny Charlie’s Angels film. Ud over hende er der også snak om Oscar-vinder Lupita Nyong’o som en mulighed i en af rollerne.

Det er Elizabeth Banks der skal instruere den kommende film. Bank havde for nyligt et større biografhit med musik-komedien Pitch Perfect 2.

Charlie’s Angels blev som bekendt sidst filmatiseret i 2000 og 2003. Den gang var det McG der instruerede, og de tre hårdtslående privatdetektiver blev spillet af Drew Barrymore, Lucy Liu og Cameron Diaz.

Oprindeligt er Charlie’s Angels en serie der kørte i 5 sæsoner fra 1976 til 1981 i USA og også en kort periode på dansk TV. De oprindelige engle blev spillet af Kate Jackson, Farrah Fawcett-Majors og Jaclyn Smith.

Kristen Stewart har ellers på det seneste mest spillet med i kunstfilm i udkanten af mainstream. En rolle i en ny Charlie’s Angels ville derfor markere noget af et skifte for skuespilleren.

Den nye Charlie’s Angels er foreløbig sat til premiere i 2019.

Facebook kommentarer