X-Force film
Copyright Marvel Comics

Deadpool og Cable slår sig sammen i ny X-Force film instrueret af Drew Goddard

Allerede inden Deadpool 2 er landet i biograferne, ved vi nu at der venter mere Deadpool i fremtiden. Det er Deadline der melder at instruktør Drew Goddard skal instruere og skrive en kommende X-Force film.

I tegneserien er X-Force en gruppe barske mutanter der tager en noget mere direkte og militant tilgang til at være superhelte end X-Men gør det. De føres an af mutanten Cable der skal spilles af Josh Brolin i den kommende Deadpool 2. I filmudgaven vil den populære Deadpool, spillet af Ryan Reynolds, dog også have en prominent plads som gruppens leder.

Instruktør Drew Goddard har tidligere stået bag en anden superhelt. Han var hovedmanden bag første sæson af Netflix-serien Daredevil. Ellers har Goddard kun instrueret den vellykkede gyserkomedie The Cabin in the Woods. Inden den kommende X-Force film skal Goddard instruere Bad Times at the El Royale med Chris Hemsworth og Jeff Bridges i hovedrollerne.

X-Force kunne lugte lidt at Marvels svar på Suicide Squad. Så må vi bare håbe resultatet er en mere vellykket film. Det vides endnu ikke hvornår X-Force får premiere

Facebook kommentarer